Bob Beck – Brain Tuner

Acesta este un dispozitiv Brain Tuner inspirat de Bob Beck. Aparatul furnizează un semnal de 1KHz, modulat cu unul de 111Hz, modulat la rîndul sau cu unul de extrem de joasa frecventa (ELF), ce poate fi aleasa dintre următoarele:

0. Continuu;
1. 0.5Hz Fast stress and anxiety Realease (Eliberare rapida de stress si anxietate);
2. 1.5Hz Insomnia (Insomnie)
3. 3.5 HZ – Theta, for Super Learning, especially of Languages (Theta, pentru învățarea superioară, mai ales a Limbilor);
4. 5.0Hz Optimal Learning (Învățare optimă);
5. 5.5Hz Optimal Learning (Învățare optimă);
6. 6.3 Hz – Theta, for Super Learning and to Boost Memory (Theta, pentru super învățare și pentru a îmbunătăți memoria)
7. 7.0 Hz – Alpha, to enhance ESP (Extra Sensory Projection) (Alfa, pentru a spori proiecția sensibilă suplimentară)
8. 7.83Hz Schumann(Earth) Meditation, For Invention,Creativity (Frecventa Shumann, frecventa pamantului –pentru a îmbunătăți Creativitatea, Inventivitata)
9. 10.0 Hz – Alpha, for Centering, also and a great general purpose frequency (Alfa, pentru Concentrare, de asemenea, și o frecvență de uz general)
10. 14.1 Hz – Beta, Efficiency in daily activities, mental and physical energy (Beta, Eficiența activităților zilnice, energia mentală și fizică)

Aparatul se conectează la lobii urechilor cu ajutorul unor clipsuri (incluse). Durata tratamentului se stabilește după dorința, fiind de maxim 40 minute/zilnic. Intensitatea este reglabila potențiometric. Factorul de umplere al frecventei de 1KHz poate avea 2 valori: 22% sau 55% (corespunzător unui impuls cu lățime de 220us sau 550us); aceasta modifica intensitatea semnalului la ieșirea aparatului.

Specificații:
-Dimensiuni: 160x120x65mm
-Funcționare cu acumulator LiIon, încărcător inclus.
-Clipsuri urechi incluse

Informatii suplimentare